Nieuws

Duurzaam ontwikkelen!

In People Power sprak Glenn van der Burg vanuit het #Transparency House met Anke Wijnen van SchipholGroup over Learning & Development en waren Gabby Delhaas van Stichting Transport en Logistiek en Tom van Disseldorp, managing partner van Centraal Beheer Open te gast!

 

Als mensen de organisatie zijn, dan is organisatie ontwikkeling: mens ontwikkeling. Hoe zorg je ervoor dat je mensen blijft ontwikkelen? People Power maakt een reeks programma's over Learning & Development met in deze aflevering Anke Wijnen van SchipholGroup te gast.

 

De AOW leeftijd is gestegen, kennis veroudert sneller, we vergrijzen en ontgroenen. Duurzame inzetbaarheid staat hoog op de HR agenda. Wat is het belang voor organisatie? Hoe geven organisaties invulling aan Duurzame Inzetbaarheid en wat levert het hen op?

 

In deze reeks afleveringen spreken we met HR verantwoordelijken en Experts over Duurzame Inzetbaarheid. In de studio te gast waren Gabby Delhaas van Stichting Transport en Logistiek en Tom van Disseldorp, managing partner van Centraal Beheer Open.

 

Deze aflevering van People Power maakt Glenn van der Burg samen met Centraal Beheer Open. Dit is een initiatief van Centraal Beheer waarin zij werkgevers uit verschillende branches samen brengen. Hierdoor ontstaat een netwerk waarin kennis en ideeën worden uitgewisseld én kansen en oplossingen worden ontwikkeld, die een werkgever nooit alleen had kunnen bedenken.

Ga terug