Nieuws

People Power XL!

Je kon niet twee, maar drie uur lang luisteren naar People Power op New Business Radio! Glenn van der Burg had het in zijn uitzending over duurzame inzetbaarheid, werk in de 21ste eeuw en de nieuwe manier van werven!

 

IT Vitae is het ICT-expertisecentrum voor mensen met autisme en hoogbegaafden. Hoe zorgt IT Vitae ervoor dat mensen met autisme duurzaam aan de slag gaan en wat kunnen andere werkgevers daar van leren? Peter van Hofweegen en Frans de Bie van IT Vitae schoven het eerste uur aan bij Glenn van der Burg!

 

In het tweede uur ging het over werk in de 21ste eeuw. Jeroen Busscher, Harry Starren en Glenn gingen er met elkaar over in discussie!

 

Werven en selecteren op basis van een CV ligt onder vuur. Resultaten uit het verleden zijn zelden een garantie voor de toekomst, maar hoe kan het dan anders? Bij SeedLink gebruiken ze de analyse van taal om te komen tot een betere culturele fit. Hoe werkt deze technnologie? Wat kun je er mee en wat zijn de bijwerkingen? Tijdens het derde uur was in de studio Co-Founder van SeedLink, Rina Joosten!

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug