Nieuws

The Garage!

Als eerste van The Big Four, de grootste zakelijke dienstverleners ter wereld, treedt Deloitte buiten de gebaande paden met het nieuwe concept The Garage! In april was het openingsfestival, waarbij Martine Hauwert even langs ging voor een speciale uitzending van Let's Talk Business!

 

De uitzending was vanuit The Garage, gevestigd in de voormalige Citroën garage bij het Olympisch Stadion in Amsterdam! Martine Hauwert sprak er met Abby Godee, partner bij Deloitte en met Stephen Ward, verantwoordelijk voor Deloitte Digital en TMT business van Deloitte Consulting.

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

 

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

 

Ga terug