Nieuws

Helemaal de Bom(bilate)!

Bij Anna Neeltje de Boer was niemand minder dan Stacey Rookhuizen te gast! Ooit bekend als onder meer jurylid bij X-factor, is ze tegenwoordig vooral druk met het maken van online video’s voor adverteerders met haar bedrijf Bombilate.

 

In de uitzending schoof ook Irene Zijp aan. Zij is de business mentor in de nieuwste videoserie van De Ondernemer Startup Stories. Hierin gaat zij samen met presentator Roland Tameling naar een startup om te kijken hoe het reilen en zijlen daar gaat en wat er beter kan. Daarnaast belde Anna Neeltje met Lennard van Otterloo over Brexit!

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham en Anna Neeltje de Boer om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via iTunes, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer, en Anna Neeltje de Boer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.

 

 

Ga terug