Nieuws

Groeien met financiën!

Tijdens GrowthMatters spraken Bert Kok en Rick van Dijk in de studio met Quido Schaafsma van het Hilversumse bedrijf ActivFinance en Tim Stribos en Bas van der Meer van Moqod uit Bussum!

 

Het centrale thema is dit keer: hoe financier je de groei van  je onderneming? Waar loop je als ondernemer tegenaan als je financiering zoekt en welke overheden/instanties kunnen daarbij helpen?

 

GrowthMatters is het groeiprogramma voor ondernemers in de regio Gooi en Vechtstreek! Elke derde donderdag van de maand van 16:00 tot 17:00 uur praten Bert Kok en Rick van Dijk met ambitieuze ondernemers uit deze regio!

 

Bert Kok en Rick van Dijk praten met hen over de problemen die zij als ondernemers met groeiambitie ervaren. Wat komt er allemaal kijken als je met je bedrijf de volgende stap wilt zetten? Welke hulp kan je daarbij gebruiken en is een rol voor de overheid?

 

GrowthMatters is eind 2017 van start gegaan. Zeven gemeenten (Hilversum, Blaricum, Gooise Meren, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren) ondersteunen het initiatief. Het is de bedoeling dat GrowthMatters uitgroeit tot een platform dat ondernemers uit de regio verbindt met partijen die hen kunnen helpen te groeien zoals gemeenten en financiers.

 

Ga terug