Nieuws

Sjef Pijnenburg in Mediamatters!

Bert Kok en Rick van Dijk ontvingen Sjef Pijnenburg in MediaMatters! Sjef is CEO van ODMedia. Het Utrechtse bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot toonaangevende speler in distributie voor video on demand!

 

ODMedia heeft als een van de weinige bedrijven rechtstreekse connecties met Netflix, Amazon en YouTube. Bert Kok en Rick van Dijk spraken met Sjef onder meer over zijn plannen met ODMedia en de verdienmogelijkheden van video on demand. 

 

MediaMatters is een programma over innovatie in de mediasector! De presentatoren Bert Kok en Rick van Dijk praten iedere eerste donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met gevestigde namen en nieuwkomers uit de sector. Het programma is naderhand ook als podcast beschikbaar.

 

MediaMatters is een project van stichting Media Perspectives. MediaMatters zoekt oplossingen voor concrete uitdagingen van mediabedrijven bij internationale startups en scale-ups. Deze start-ups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt de twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren. Voor meer info: www.mediamatters.vc.

 

Ga terug