Nieuws

De boel aanpakken!

Deze maand in Impact op New Business Radio praatte Glenn van der Burg met zijn gasten over de aanpak van impact! Hoe zorgt jouw organisatie voor impact en wat beteken je voor de samenleving? Folkert van der Molen van Duurzaam-Ondernemen.nl verzorgde de Impact Update!

 

In deze aflevering waren te gast Carly Relou en Annette van Waning van Impact Centre Erasmus over de aanpak van impact; Rogier Joosten, ontwikkelaar van gebouwen en gebieden van Studio Я, over de ontwikkeling van The Greenhouse in Utrecht en Iris van de Akker van ABN AMRO over PaaS, oftewel Product as a Service!

 

In het programma Impact delen ondernemers en duurzaamheidsexperts hun visie en aanpak op business impact. Impact richt zich op managers, ondernemers en professionals die geloven in de positieve impact van organisaties op vraagstukken als energie, voeding, eenzaamheid en biodiversiteit. Hoe zorg je voor impact? Wat betekent dat voor de samenleving en hoe zien de nieuwe circulaire businessmodellen eruit? Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit de wetenschap in vogelvlucht.

 

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met het impactonderzoekscentrum, Impact Centre Erasmus en hét online kenniscentrum voor duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam-ondernemen.nl.

 

Impact is elke tweede vrijdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

 

Ga terug