Nieuws

Een beetje geluk!

Glenn van der Burg was er weer met twee uur People Power! Het eerste uur ontving hij geluksexpert Erwin Klappe en het tweede uur waren Nazha Rustom, people development consultant bij ABN AMRO en Quirine Veth, oprichter van Working Future te gast!

 

Geluk is een hype. Je ziet het overal terug komen. Ook op het werk is geluk een steeds vaker terugkerend woord geworden. Wat is geluk? Waarom is het van belang voor organisaties en wat kun jij er aan doen om gelukkiger te worden? In deze aflevering ging Glenn in gesprek met geluksexpert Erwin Klappe.

 

De prestaties van diverse organisaties zijn beter, ze zijn creatiever en klantgerichter. Diverse teams nemen ook betere besluiten en natuurlijk hebben diverse en inclusieve organisaties een veel groter arbeidspotentieel om uit te putten. Allemaal goed nieuws, maar bij veel organisaties lopen toch vooral veel witte mannen rond. Wat is de kracht van Diversiteit en Inclusie? Hoe zorg je voor meer diversiteit? Hoe creëer je kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wat is er nodig voor een duurzame verandering naar een inclusie organisatie?

 

Samen met ABN AMRO maakt Glenn een reeks programma's over Diversiteit en Inclusie. Met specialisten en praktijkvoorbeelden. In deze aflevering waren Nazha Rustom, people development consultant bij ABN AMRO en Quirine Veth, oprichter van Working Future te gast. Glenn sprak met hen over het belang van werk voor vluchtelingen. Waarom is dat belangrijk? Welke kansen bieden vluchtelingen en hoe pak je het aan?

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug