Nieuws

New Business Radio LIVE! vanaf UWV Inspiratiedag Ede!

New Business Radio en People Power kwamen LIVE vanaf de UWV Inspiratiedag in Ede! Anna Neeltje de Boer, Ron Lemmens en Glenn van der Burg deden verslag en spraken tijdens deze dag met verschillende sprekers en gasten.

 

UWV organiseert ook in 2019 inspiratiedagen voor werkgevers en werkzoekenden. In de veranderende arbeidsmarkt wordt het vinden van het juiste personeel steeds lastiger. Dit vraagt om een andere aanpak.

 

Tijdens het programma wil het UWV inspireren om anders te kijken naar de werving en inzet van personeel nu en in de toekomst. En brengen zij werkgevers op een andere manier in contact met werkzoekenden. Wat is hun ambitie, motivatie en talent? Door ze gezamenlijk te laten buigen over verschillende onderwerpen, opdrachten of vraagstellingen maakt men op een andere wijze kennis met potentiële kandidaten en hun talenten.

 

Dit programmaonderdeel, samen met werkzoekenden, bestaat uit een gekozen activiteit en een sessie van het sprekers duo Vrije Denkers.

 

Prof. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie en bekend van o.a. 'De Wereld Draait Door' sluit de dag af. In zijn nieuwe presentatie legt hij op een enthousiaste manier uit hoe het brein werkt en hoe verandering en uitdagingen uw brein in conditie houdt.

 

Ga terug