Nieuws

Smart toekomstbeeld

Waar gaat Nederland naar toe als je kijkt naar smart mobility en smart city? In Smart Mobility gaf Marco Maréchal een terugblik op ITS Europe, het grootste Europese congres waar Nederland laat zien welke technologische vernieuwingen Nederland op inzet.

 

Welke ontwikkelingen zet de minister van I&W; Cora van Nieuwenhuizen op in om ons land in beweging te houden? Nederland als testland op het gebied van smart mobility.

 

In 'Smart Mobility: The Future Is Now' wordt de theorie verbonden met de praktijk. De projecten die er zijn op het gebied van smart mobility en smart city worden besproken. Tevens is er een koppeling met de consument, de Nederlander, wat vinden wij hiervan en wat hebben we nodig om hierin actief in mee te participeren? Alleen door deze koppeling te maken wordt het een succes en geaccepteerd. Het betreft een interactief radioprogramma te gaan worden die volop gebruik maakt van de gebruiker (de Nederlander). 

 

‘Smart Mobility: The Future Is Now‘ is elke laatste dinsdagmiddag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur te beluisteren op New Business Radio. De uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

 

'Smart Mobility: The Future Is Now' is powered by Travelcard, fuel card innovation.

 

Ga terug