Nieuws

Vliegend inzetbaar

Glenn van der Burg was er weer twee uur lang met People Power! Het eerste uur waren Erik Marcelis en Peter Overdijk van KLM te gast over duurzame inzetbaarheid. Het tweede uur schoof Martijn Lampert aan bij Harry Starren.

 

Hoe zorgt KLM voor duurzame inzetbaarheid van al het vliegend personeel? Erik Marcelis is projectleider My Journey KLM en Peter Overdijk is de Vice President Cabin Crew Management bij de vliegmaatschappij.

 

Eerder voorzag onderzoeksbureau Motivaction ons van een typologie van de Nederlandse burger. Deze typologie is richtinggevend geworden in marketing- en kiezersonderzoek. Martijn Lampert was de projectleider van een wereldwijd onderzoek naar de voorkeuren van wereldburgers. Het onderzoek zou wel eens dezelfde invloed kunnen krijgen in de wereld als het onderzoek van Motivaction in Nederland had (en heeft).

 

Harry Starren sprak met Martijn Lampert over het onderzoek en zijn TedX lezing in Johannesburg.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug