Nieuws

Frank Volmer in MediaMatters!

Bert Kok en Rick van Dijk spraken in MediaMatters met Frank Volmer, directeur van de STER. Hij noemde het plan van het kabinet om de STER-reclame af te schaffen in april nog “absurd”. Hoe ziet de toekomst er nu uit?

 

De kijker gaat de prijs betalen en daarin kreeg Volmer deze week steun van de adverteerders. Ook zij zijn mordicus tegen een reclamevrije publieke omroep. Ondanks het verzet houdt minister Slob vast aan zijn plannen. Kan Volmer het tij nog keren of is het een gelopen race? Bert Kok en Rick van Dijk spraken daarover met de STER-directeur. Natuurlijk ging het over de toekomst van de publieke omroep met een sterk afgeslankte STER, maar ook over samenwerking binnen de mediasector.

 

MediaMatters is elke eerste donderdag van de maand te beluisteren op New Business Radio tussen 16:00 en 17:00 uur. Daarna is de uitzending ook beschikbaar als podcast op Spotify, iTunes en Soundcloud. de afgelopen maanden waren onder anderen te gast Paul Römer van de NTR, Marc Vangeel van TMG, Gerard Schuiteman van de RPO, Ralf van Vegten van NEP en Sjef Pijnenburg van OD Media.

 

MediaMatters is een project van stichting Media Perspectives. MediaMatters zoekt oplossingen voor concrete uitdagingen van mediabedrijven bij internationale startups en scale-ups. Deze start-ups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt de twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren. Voor meer info: www.mediamatters.vc.

 

Ga terug