Nieuws

Meest talentvolle online ondernemers

Graciëlla van Vliet en Chantal van der Velde van Closure waren bij Anna Neeltje de Boer te gast in De Ondernemer. Graciëlla en Chantal zijn met hun bedrijf kanshebber voor de titel meest talentvolle online-ondernemer van 2019 en daarmee genomineerd voor de LOEY Awards.

 

Daarnaast sprak ze in de uitzending ook met columnist Lennard van Otterloo over Brexit en met Marijn Pijnenborg, board member van de LOEY Awards.

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham en Anna Neeltje de Boer om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via iTunes, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer, en Anna Neeltje de Boer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.

 

 

Ga terug