Nieuws

Een kijkje in de wereld van influencers

Leonie ter Veld, eigenaar van de website Gewoon wat een studentje 's avonds eet, was te gast in De Ondernemer. Anna Neeltje de Boer sprak met haar over online ondernemerschap en heeft het over influencers en het bedrijfsleven.

 

Over dat laatste belde ze ook met Thijs van Dijk, een columnist die hier eerder een kritische column over schreef en sprak ze Lennard van Otterloo over de Brexit.

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham en Anna Neeltje de Boer om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via iTunes, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer, en Anna Neeltje de Boer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.

 

Ga terug