Nieuws

Data driven science

In Data Studio op New Business Radio stond data science centraal. Bij Luke Liplijn in de studio te gast waren Jeroen Janssens en Peter Saalbrink. Jeroen is data science coach en oprichter van datascienceworkshops.com en Peter is data scientist bij Matrixian Group. 

 

Luke sprak met Jeroen Janssens van datascienceworkshops.com over hoe hij organisaties helpt meer uit data te halen en medewerkers op te leiden tot data scientist. Peter Saalbrink legde uit hoe hij het (leer)traject ervaren heeft tot data scientist en lichtte toe aan welke data driven oplossing hij nu werkt voor banken en verzekeraars.

 

Data Studio is een maandelijkse talkshow op New Business Radio over data, tech en innovatie. Elke laatste donderdag van de maand praat presentator Luke Liplijn met data-scientists, tech-specialisten en innovators over data en de kansen die het biedt!

 

In het programma Data Studio delen autoriteiten hun visie op het verzamelen en gebruik van data. Toverwoorden als artificial intelligence, smart cities, data driven marketing, cybersercurity en proptech buzzen rond in de media. Data Studio scheidt de zin van de onzin en maakt helder hoe ondernemingen dataoplossingen implementeren en hiermee concreet hun ROI kunnen verhogen. Het programma geeft antwoord op de vragen: hoe haal je als ondernemer meer uit data? En wat kan het doen voor omzetgroei en klantenbinding?

 

Data Studio wordt gepresenteerd door Luke Liplijn, Founder & CEO van Matrixian Group. Hij is expert op het gebied van data-driven business en helpt organisaties slimmer te maken door middel van data analytics & science. 

 

Data Studio wordt mede mogelijk gemaakt door Matrixian Group | The Data Science Company.

 

Ga terug