Nieuws

Marketing Report!

Peter Wybenga en Bas Vlugt waren er weer met Marketing Report! In deze uitzending spraken zij met Joppe Andriessen van MediaScience, Ana Henriques van TUI & Kras en Rianne Govers van Hertog Jan.

 

Joppe Andriessen is Head of Creative and Strategy bij MediaScience. Met hem spraken ze over de vraag hoe je data effectief kunt inzetten bij creatie.


Ana Henriques is een marketeer met een rijk cv waarop mooie merken staan als T-Mobile, KPN, Coca-Cola, Heineken en Sanoma/SBS. Momenteel werkt ze als Manager Branding & Campaign voor de merken TUI en Kras. Het werd een boeiend gesprek over de even leuke als uitdagende reisbranche.


Rianne Govers werkt bij Anheuser-Busch InBev als Senior Brand Manager Hertog Jan. Rianne had er alle reden toe om met een goed humeur de studio binnen te stappen: Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Rutte is tijdens de World Beer Awards verkozen tot het beste bier ter wereld.

 

In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt, elke derde dinsdag van de maand tussen 19:00 en 20:00 uur, bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Ze gaan in gesprek over innovaties en trends in media, creatie en data.

 

Marketing Report is elke derde dinsdag van de maand, tussen 19:00 en 20:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast (o.a. via Itunes en Spotify) en op de portal www.marketingreport.nl

 

Marketing Report wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van marketing platform Marketing Report en data gedreven marketingbureau‎ MediaScience.

 

Ga terug