Nieuws

290819 DataStudio

Practise what you preach

Data Studio stond in het teken van "Practise what you preach". Luke Liplijn ging met verschillende experts in gesprek over de praktijk, die vaak weerbarstiger is dan het lijkt. Net wat men zegt: no guts, no glory. 

Luke Liplijn ging in gesprek met talent & organisation development manager Joyce Hoekstra, data scientist Stefan Pullen, data steward Thijs Herwig, data scientist Luuk Laagwater en data consultant Stef Vernooij.  

Data Studio is een maandelijkse talkshow op New Business Radio over data, tech en innovatie. Elke laatste donderdag van de maand praat presentator Luke Liplijn met data-scientists, tech-specialisten en innovators over data en de kansen die het biedt!

In het programma Data Studio delen autoriteiten hun visie op het verzamelen en gebruik van data. Toverwoorden als artificial intelligence, smart cities, data driven marketing, cybersercurity en proptech buzzen rond in de media. Data Studio scheidt de zin van de onzin en maakt helder hoe ondernemingen dataoplossingen implementeren en hiermee concreet hun ROI kunnen verhogen. Het programma geeft antwoord op de vragen: hoe haal je als ondernemer meer uit data? En wat kan het doen voor omzetgroei en klantenbinding?

Data Studio wordt gepresenteerd door Luke Liplijn, Founder & CEO van Matrixian Group. Hij is expert op het gebied van data-driven business en helpt organisaties slimmer te maken door middel van data analytics & science. 

Data Studio wordt mede mogelijk gemaakt door Matrixian Group | The Data Science Company.

Luister live