Nieuws

Growth in media

Bert Kok en Rick van Dijk ontvingen in een uitzending van GrowthMatters twee innovatieve bedrijven uit Hilversum. René van Engelenburg van Dropstuff Media en Marc Veuger van Angry Bytes waren te gast in de studio.

 

René van Engelenburg en Marc Veuger praten met Bert Kok en Rick van Dijk over onder meer de uitdagingen waar zij als ondernemer tegenaan lopen. Ook komt aan de orde hoe de gemeente of regionale overheid dit soort innovatieve ondernemingen beter kan ondersteunen.

 

Angry Bytes is een mediatechbedrijf en richt zich op oplossingen voor contentbeheer en begeleidende website en apps voor web, tv en online video. Dit jaar nam het Amsterdamse Ex Machina nog een belang in Angry Bytes. Dropstuff Media is gevestigd in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Het bedrijf is een pionier in media ontwerp en creëert publieke belevingen. Dropstuff bendenkt en realiseert interactieve projecten en maakt ook audiovisuele producties voor publieke schermen.

 

GrowthMatters is een programma over innovatieve ondernemers uit de regio Gooi en Vechtstreek. Het programma wordt de komende drie maanden elke derde donderdag van de maand uitgezonden tussen 16:00 en 17:00 uur. Daarna is de uitzending natuurlijk te beluisteren als podcast via Spotify, iTunes en SoundCloud.

 

Ga terug