Nieuws

Fuck-Up Friday!

Fuck-Up Friday gemist? Dharminder Biharie ontving deze keer niemand minder dan retailer Ronald Gans. Wat zijn “de Fuck-Ups” waar hij van heeft geleerd? Is de titel van zijn boek 'Had ik maar naar mijn vrouw geluisterd' er daar een van?

 

De meeste succesverhalen zijn ontstaan door vallen en opstaan! Bij ‘Fuck-Up Friday’ op New Business Radio gaan wij het juist hebben over het vallen; “de Fuck-Ups”. In dit programma verwelkomen we ondernemers die niet bang zijn om hun verhalen te delen, zodat andere ondernemers er van kunnen leren. Ondernemers die een bijzondere wending hebben meegemaakt schuiven aan in de studio op het Mediapark om dit te delen op New Business Radio.

 

Het is een programmaformat zonder Instagram filters en gelikte teksten. Het is zoals het is! Wat heb je als ondernemer of bedrijf geleerd, wat ging er mis en welke beslissingen hadden we achteraf niet moeten nemen? Je leert pas als je fouten toestaat en het bespreekbaar maakt.

 

Dharminder Biharie met

Fuck-Up Friday wordt gepresenteerd door Dharminder Biharie. Dharminder helpt ondernemers toekomst bestendig te worden met zijn bedrijf BizzModell. Ook heeft Dharminder een eigen serie van podcasts over innovatie. Daarnaast verzorgt hij workshops, masterclasses en helpt hij ondernemers met verbetering door o.a. transformatie van bedrijven.

 

Ga terug