Nieuws

Lennart van der Meulen in MediaMatters

In MediaMatters spraken Bert Kok en Rick van Dijk met Lennart van der Meulen, directeur van de VPRO, over de publieke omroepen en de plannen van minister Slob. Ook legde hij uit wat hij bedoelt met ‘content first’.

 

Lennart van der Meulen was alweer de zevende mediabaas die dit jaar te gast is in MediaMatters. Eerder waren er al interviews met Paul Römer (NTR), Marc Vangeel (TMG), Gerard Schuiteman (RPO), Ralf van Vegten (NEP), Sjef Pijnenburg (OD Media) en Frank Volmer van de STER.

 

MediaMatters is elke eerste donderdag van de maand te beluisteren op New Business Radio tussen 16:00 en 17:00 uur. Daarna is de uitzending ook beschikbaar als podcast op Spotify, iTunes en Soundcloud.

 

MediaMatters is een project van stichting Media Perspectives. MediaMatters zoekt oplossingen voor concrete uitdagingen van mediabedrijven bij internationale startups en scale-ups. Deze start-ups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt de twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren. Voor meer info: www.mediamatters.vc.

 

Ga terug