Nieuws

Financial independence

Roelof Meijer ging tijdens de uitzending van My Personal Finance op New Business Radio in gesprek over hoe je financieel onafhankelijk wordt. Hoe kun je je bedrijf verkopen en dan niet meer te hoeven werken en hoe je pensioen een onderdeel kan zijn.

 

Te gast in de studio waren toekomstvoorzieningenspecialist Henk Folkers, bedrijfsovername-adviseur Anne-Marie van der Lee, estate planner Bernard Blijleven en conflictmanagementspecialist Michiel Hordijk.

 

In de talkshow My Personal Finance bespreekt Roelof Meijer maandelijks met zijn gasten verschillende onderwerpen, die voor elke ondernemer van waarde kunnen zijn voor hun persoonlijke financiële planning. In het programma hoor je tips over belastingen, inzicht in de juiste ondernemersvorm en eye-openers over onder meer pensioen, beleggen, hypotheek, testament, vermogensoverdracht en bedrijfsopvolging.

 

My Personal Finance wordt gepresenteerd door Roelof Meijer. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

 

My Personal Finance is elke eerste dinsdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer iTunes en Spotify) en www.mypersonalfinance.nl!

 

Ga terug