Nieuws

Bestart

De Toekomst Is Circulair

BeStart helpt start-ups met een focus op de circulaire economie, zoals cleantech bedrijven, bij het opbouwen van hun onderneming. Martine Hauwert sprak met Ronald Wielinga van Stichting BeStart, Rudy Dijkstra van Acquaint en Martin Tietema van Foamplant.

BeStart zoekt naar cleantech startups voor het programma van 2021-2022. Ken jij of ben jij een ondernemer met een product die de wereld duurzamer maakt? Schrijf je nu in via https://www.bestart.nl/nieuws/inschrijving-2021-2022-geopend/ en begin voor de zomer met het versnellen van jouw succes.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

Luister live