Nieuws

IMPACT 24 januari Innocent

Van failliet naar klimaatneutraal

Hoe een bedrijf dat gezonde en eerlijke drankjes maakt bijna failliet ging, vervolgens toch succesvol werd en streeft naar een klimaatneutraal bestaan. Glenn van der Burg sprak in Impact met Benjamin van der Kloet en Katie Leggett van Innocent. *

Deze aflevering van Impact is Engelstalig.

How does a company go from almost being bankrupt to becoming successful in many countries? Innocent is now even working towards being climate neutral. Glenn van der Burg talks with Benjamin van der Kloet and Katie Leggett from Innocent during 'Impact' on Friday at 2 p.m.

*: Herhaling

In het programma Impact delen ondernemers en duurzaamheidsexperts hun visie en aanpak op business impact. Impact richt zich op managers, ondernemers en professionals die geloven in de positieve impact van organisaties op vraagstukken als energie, voeding, eenzaamheid en biodiversiteit. Hoe zorg je voor impact? Wat betekent dat voor de samenleving en hoe zien de nieuwe circulaire businessmodellen eruit? Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit de wetenschap in vogelvlucht.

Impact is elke tweede en vierde vrijdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

Luister live