Nieuws

Compliance & Risk Congres 2020

New Business Radio vanaf het Compliance & Risk Congres 2020

New Business Radio deed live verslag van het Compliance & Risk Congres. In het Planetarium in Amsterdam spraken Fabienne de Vries en Ron Lemmens met verschillende sprekers en gasten op het event.

Innovatie, data, technologie, digitalisering, internationalisering: onze samenleving verandert continu en razendsnel. Hierdoor worden we gedwongen tot creativiteit om relevant te blijven of te worden en compliance en risk moeten hierop worden afgestemd. We worden immers continu met nieuwe aspecten en risico’s geconfronteerd en wet- en regelgeving verandert mee.


Tijdens het Compliance & Risk Congres 2020 gaat men op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe borgen we een toekomstbestendige compliance- en riskfunctie zodat onze organisatie kan omgaan met deze ontwikkelingen en we blijvend in control zijn? Onder de vakkundige leiding van dagvoorzitter Ronnie Overgoor komen in een interactief programma met keynotes, interviews en parallelsessies, alle facetten van compliance en risk aan bod. Meer weten over het evenement? Kijk dan hier.

Luister live