Nieuws

Jeroen Verkroost in de Studio bij MediaMatters

De Toekomst van (Digitale) Media

Jeroen Verkroost was te gast bij Bert Kok en Rick van Dijk in MediaMatters. Hij heeft een indrukwekkend cv opgebouwd in digitale media. Hij is freelance consultant en werkte o.a. voor SBS, KPN, Microsoft en als Chief Digital Officier voor De Persgroep.

Jeroen wordt door sommigen wel een digitale BN’er genoemd, die graag en vaak zijn mening geeft over de media. Hij heeft in ieder geval een scherpe visie op de transformatie van de sector. Bert en Rick spraken met Jeroen onder meer over de uitdagingen van de Nederlandse mediabedrijven en zijn visie op de toekomst van de media-industrie.

MediaMatters is een project van stichting Media Perspectives. MediaMatters zoekt oplossingen voor concrete uitdagingen van mediabedrijven bij internationale startups en scale-ups. Deze start-ups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt de twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren. Voor meer info: www.mediamatters.vc.

Luister live