Nieuws

Word jij onze nieuwe senior accountmanager content?

Ben je ondernemend, commercieel gedreven en wil je voorop lopen in de markt? Dan ben je hier als senior accountmanager op je plek!

 

De Radiofabriek

De Radiofabriek was als één van de eerste partijen in Nederland actief met online radio. Inmiddels zijn wij de trotse eigenaar van vier online radiostations, te weten newbusinessradio.nl, allsportsradio.nl en trafficradio.nl. En sinds kort ook het nieuwe jongeren platform ZTACK, in samenwerking met Radiocoach.nl. Hiermee loopt De Radiofabriek voorop in een nieuwe markt!


Inmiddels zijn we met meer dan 10 jaar kennis en ervaring, uitgegroeid tot hét productiehuis voor online radio en podcasts in Nederland. Met een netwerk van ruim 50 mediaprofessionals maken wij dagelijks diverse programma’s.


Met onze online radiostations produceren wij vanaf het Media Park in Hilversum content onder eigen label. Met ons productiehuis werken we ook in opdracht van een breed aan scala klanten zoals RTL, ABN AMRO, Essent en ING. We verzorgen complete live registraties van beurzen en evenementen en radioworkshops. Van radioprogramma tot reportage in het land. We maken het graag voor je!

 

We bieden

Een ondernemende en veelzijdige baan in een creatieve, dynamische werkomgeving in een snel groeiende markt. Je werkt met een gezellig team en krijgt een marktconform salaris mét een interessante bonus regeling. Er zijn mooie doorgroeimogelijkheden, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en we hebben de lekkerste koffie van het Media Park!


Functieprofiel

Als Senior Accountmanager Content ben je eindverantwoordelijk voor diverse klant- en productietrajecten. Je adviseert klanten hierbij in de wijze waarop audioproducties worden gerealiseerd. Van concept creatie tot en met de uiteindelijke productie. De audioproducties variëren hierbij van live radio-uitzendingen tot podcasts, van radioreportages tot locatie-uitzendingen en van radioprogramma’s tot de implementatie van complete professionele online radiostations. Een veelzijdige job waarbij kennis van audioproducties een pré is, maar geen absolute voorwaarde.

 

De passie en kunde voor radio en podcast leren we je spelenderwijs bij in De Radiofabriek. Wel is het belangrijk dat je conceptmatig kunt denken en dat je zaken voor elkaar krijgt. Daarnaast is het essentieel om over goede communicatieve en relationele vaardigheden te beschikken, aangezien je continue de spil bent tussen de wensen van de klanten en de producties van programmamakers, presentatoren en redacteuren.

 

Naast het begeleiden van diverse klant- en productietrajecten verwachten we ook dat je new business creëert. Om gelijk succesvol te zijn is het prettig als je al over een groot netwerk beschikt. We vinden het dus belangrijk dat je zowel commercieel als ondernemend bent ingesteld.

 

Heb je interesse in bovenstaande vacature of mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Jaco Bal van De Radiofabriek. Jaco is per e-mail te bereiken via Jaco.bal@ypca.nl en per telefoon via 035 6777280.

Ga terug