Nieuws

People Power

People Power op New Business Radio gemist? In deze aflevering stonden er weer twee thema's centraal waar Glenn van der Burg het met zijn gasten over had, met dit keer Inclusion & Diversity en Change.

 

Hoe zorg je voor inclusie in jouw organisatie? Iedereen vindt dat mensen met een beperking kansen moeten hebben op de arbeidsmarkt. Maar die kansen daadwerkelijk creëren en het potentiële talent van mensen met een beperking ontsluiten is een tweede! In deze aflevering vroeg Glenn aan Annemieke Visscher hoe de Kamer van Koophandel daar invulling aan geeft. Ook schoof Pim Brouwers van Vodafone/Ziggo aan. Sven Romkes was columnist en side-kick.

 

Om mee te kunnen met de razendsnelle veranderingen moeten de meeste organisaties hun manier van werken voortdurend aanpassen. Maar hoe verander je mensen? In People Power Change gaan Jeroen Busscher en Glenn van der Burg in gesprek met mensen die veranderingen aanvoeren. Wij noemen ze change agents. Zij zijn de inspiratiebron voor de gedragsverandering van anderen. Jeroen en Glenn onderzoeken hoe change agents denken, maar vooral hoe ze doen. Hoe veranderen zij organisaties, teams of individuen? Te gast in deze uitzending van People Power Change waren Christiaan Kraaijenhagen en Sandra Horlings van Innoboost.

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug