Nieuws

Wie is het B(o)est?

The Employment Group ontwikkelde met Trifork en PwC het digitale vacature matchingplatform Boest. Martine Hauwert sprak erover met Jan-Willem Gelderblom van TEG, Ron Martinek van PwC en Marc te Vruchte van Trifork in Let's Talk Business.

 

The Employment Group (TEG), detacheerder van technische professionals en vakmensen, zet met de introductie van het digitale matchingsplatform Boest een belangrijke stap in de verdere digitalisering van het matchingsproces in de detacheringsmarkt. Boest is ontwikkeld door TEG, in samenwerking met PwC en Digitaal Innovatiebureau Trifork.

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

 

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

 

Ga terug