Nieuws

Koolmees: "bbz-maatregel uitvoeren duurt weken"

De Corona Updates voor Ondernemers van 19 maart gingen over minister Koolmees en de bbz-maatregelen, de maatregelen van het CBL, Horeca Nederland en het helpen van de horeca, Hans van Tellingen sprak over retail en Thomas Hendriks besprak de huidige situatie in Nederland.

 

#10 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers werd er gesproken over minister Koolmees en de bbz-maatregelen, hoe het met de grote steden staat, de maatregelen van het CBL naast het verbod op cash, Horeca Nederland over het helpen van de horeca en werden er weer nieuwe initiatieven besproken.

 

#11 In de update van 12:00 uur behandelden Ron Lemmens en Robert van den Ham verschillende initiatieven die door de coronacrisis zijn ontstaan en wat er vandaag op stapel staat.

 

#12 Om 17:00 uur belde Ron Lemmens met retail expert Hans van Tellingen. Hoe zit het met leningen, ook voor grote vastgoedpartijen? Daarnaast besprak hij met Thomas Hendriks de huidige situatie in Nederland.

 

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers. 


Dagelijks worden voorlopig, om 08:00, 12:00 en 17:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

 

Ga terug