Nieuws

Verwarring over de '4000 euro regeling' voor ondernemers

In de weekend-editie van De Corona Update voor Ondernemers hoorde je Thomas Hendriks van De Ondernemer en Ron Lemmens in gesprek met Hans Biesheuvel van ONL over de TOGS-regeling.

 

#33 In deze update geeft Hans Biesheuvel van ONL uitleg over de TOGS-regeling, ofwel de '4000 euro regeling' voor ondernemers. Vooral staan we stil bij de onduidelijkheid en ophef die is ontstaan over de SBI-codes die moeten worden ingevuld.

 

Zondag om 12:00 uur hoor je De Corona Update voor Ondernemers weer op New Business Radio. https://www.newbusinessradio.nl/player

 

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers. 


Dagelijks worden voorlopig, om 09:00, 12:00 en 17:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

 

Ga terug