Nieuws

Praxis: Personeel op eerste plek

Tijdens De Corona Update voor Ondernemers werd er gesproken over de bouwmarkten en de drukte in het weekend. Daarnaast sprak Ron Lemmens marcom-expert Thijs van Dijk, hoorde je alles over de situatie bij reisorganisatie Corendon en sloot men al met de blog van Nico Dijkshoorn.

 

#18 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers alles over de lobby van MKB-Nederland en andere brancheorganisaties bijvoorbeeld ten behoeve van faillissementen. Daarnaast waren er statements van bouwmarkten over de drukte in het weekend en sprak men over de corona denktank, die ondernemers helpt met het bedenken van andere activiteiten.

 

#19 In deze 'De Corona Update voor Ondernemers' blikte men terug op hoe deze tweede coronaweek begon. Daarnaast sprak Ron Lemmens met marcom-expert Thijs van Dijk.

 

#20 Om 17:00 uur spraken Ron Lemmens en Robert van den Ham met elkaar over de Praxis, die in een advertentie duidelijk kiezen voor de eigen werknemers en bij reisorganisatie Corendon schrapt men alles tot 1 juni. Daarnaast werd er vooruitgeblikt op de persconferentie van 18:30 uur en sloot men al met de blog van Nico Dijkshoorn.

 

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers. 


Door de weeks worden om 09:00, 12:00 en 17:00 uur, in het weekend om 12:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

 

Ga terug