Nieuws

De Corona Update voor Ondernemers

Tijdens De Corona Update voor Ondernemers namen Ron Lemmens en Thomas Hendriks van De Ondernemer het laatste nieuws uit Nederland en Groot-Brittannië door. Daarnaast bespraken ze nieuwe initiatieven van ondernemers en cybersecurity. Ook sprak Ron met Ronnie Overgoor.

 

#24 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers namen Ron Lemmens en Thomas Hendriks van De Ondernemer het laatste nieuws uit binnen- en buitenland door. Daarnaast bespraken ze nieuwe initiatieven van ondernemers en de sporters voor ondernemers video met Mark Tuitert.

 

#25 In deze Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over de situatie in Groot-Brittannië, waar er nieuwe initiatieven van uitzendbureau's zijn en privé jets gehuurd worden om thuis te kunnen komen.

 

#26 Om 17:00 uur sprak Ron Lemmens met dagvoorzitter Ronnie Overgoor. Daarnaast was er deze update ook aandacht voor cybersecurity, ook voor de kleine ondernemers.

 

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers. 


Doordeweeks worden om 09:00, 12:00 en 17:00 uur, in het weekend om 12:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

 

Ga terug