Nieuws

Steunmaatregelen en winkelen

In De Corona Update voor Ondernemers hoor je over minister Hoekstra en de steunmaatregelen. Daarnaast was er aandacht voor de gesloten winkels, flexwerkers, supermarkten, vakanties en de toename van bestellingen. In de ochtend update ontdek je meer over #supportondernemers.

 

#27 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over minister Hoekstra en de steunmaatregelen. Daarnaast was er ook aandacht voor de gesloten winkels en voor wat er speelt bij Postillion Hotels. Tot slot hoor je uitleg over #supportondernemers.

 

#28 In de 12:00 uur update hoorde je alles over de scenario's van het CPB n.a.v. berichtgeving van de Wereldhandelsorganisatie, het effect van de coronacrisis op flexwerkers en de explosieve toename van online bestellingen.

 

#29 In deze De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over de supermarkten. Zij luiden de noodklok vanwege de overenthousiaste handhaving. Daarnaast werd er gesproken over het annuleren van vakanties, het krijgen van een voucher in plaats van je geld terug en mag je als werkgever verplicht vakantiedagen laten op nemen? Herre Zonderland, het jonge broertje van Epke en zelf ook ooit top turner, vertelde in sporters voor ondernemers over zijn uitdagingen.

 

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers.


Doordeweeks worden om 09:00, 12:00 en 17:00 uur, in het weekend om 12:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

 

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

 

Ga terug