Nieuws

Basisinkomen, Huurverlaging & TOGS

Tijdens De Corona Update voor Ondernemers hoorde je over de zzp-loketten, de versoepeling van de SBI-code, een sociaal basisinkomen voor zzp'ers en over de BMKB-regeling van Rabobank topman Wiebe Draijer. Vervolgens hoorde je over de TOGS regeling en de noodloketten.

 

#35 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over de zzp-loketten bij gemeenten, de versoepeling van de SBI-code, een sociaal minimum voor zzp'ers en Rabobank topman Wiebe Draijer over de BMKB-regeling.

 

#36 In deze De Corona Update voor Ondernemers hoorde je Martin Schuurman van MKB Brandstof over de crisismaatregel, de buurtwinkels leven op en hoe werken de TOGS-regeling en de zzp noodloketten in de praktijk?

 

#37 In deze update hoorde je alles over over de nieuwe maatregelen waarmee de overheid gaat komen en over de staatssecretaris van Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer, die ondernemers oproept zich niet massaal aan te melden voor de TOGS-regeling vanwege het vastlopen van de systemen.

 

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers.


Doordeweeks worden om 09:00, 12:00 en 17:00 uur, in het weekend om 12:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

 

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

 

Ga terug