Nieuws

Anderhalve-Meter-Economie

Tijdens De Corona Update voor Ondernemers blikte men terug op de persconferentie van gisteren. Ook was er aandacht voor de campagne van deurwaarders. Daarnaast werd er gesproken over de sectoren die nog geen financiële steun krijgen en de vuist die bedrijven tegen verhuurders maken.

 

#41 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers blikte men terug op de persconferentie van gisteren. Daarnaast was er aandacht voor de sectoren die nog geen financiële steun krijgen en is vandaag de campagne van deurwaarders gestart.

 

#42 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over de HEMA en het vrezen van een coronafaillissement en vertelde Thomas Hendriks van De Ondernemer hoe de situatie is in Berlijn.

 

#43 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers spraken Ron Lemmens en Thomas Hendriks over de huurstop die het moederbedrijf van ICI Paris XL heeft ingelast. Daarnaast werd er gepraat over bierbrouwer Bavaria, die nu van oud bier en zelfs 0.0% bier, desinfecterende handgel maakt en hoe is de verhouding met België, nu de grensovergang Lanaken bij Maastricht dicht is?

 

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers.


Doordeweeks worden om 09:00, 12:00 en 17:00 uur, in het weekend om 12:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

 

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

 

Ga terug