Nieuws

Cijfers en Faillissementen

Tijdens De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over de eerste cijfers van de noodmaatregelen, faillissementscijfers, nieuws van virologen, dat KLM op het matje is geroepen en werden de enorme hoeveelheid werklozen in de USA en een hoop nieuwe initiatieven besproken.

 

#44 Tijdens De Corona Update voor Ondernemers hoorde je alles over de eerste cijfers van de noodmaatregelen, faillissementscijfers, is KLM op het matje geroepen, kinderopvang in Australië en foodboxen in Breda. Daarnaast vertelde Thomas Hendriks over een #supportondernemers initiatief.

 

#45 In deze Corona Update voor Ondernemers bespraken Ron Lemmens en Thomas Hendriks van De Ondernemer het nieuws van virologen, die denken dat de maatregelen nog enkele maanden zullen duren. Daarnaast ging het over een spoedtandarts die een online consult is begonnen, auto's voor zorghelden, verschillende nieuwe initiatieven van boekhandels en uitgevers én worden pakken voor het bestrijden van de eikenprocessierups nu ingezet in de zorg.

 

#46 In De Corona Update voor Ondernemers van 17:00 uur bespraken Ron Lemmens en Thomas Hendriks van De Ondernemer de situatie in Amerika. Daar zijn in één week tijd 6,6 miljoen werklozen bijgekomen. Daarnaast spraken ze over nieuwe initiatieven en hoorde je voormalig K1 vechter Remy Bonjasky met zijn 'Sporters voor Ondernemers' video.

 

New Business Radio past haar programmering voorlopig aan. In samenwerking met het grootste ondernemersplatform De Ondernemer worden dagelijks verschillende corona updates verzorgd, speciaal voor mkb- en zzp-ondernemers.


Doordeweeks worden om 09:00, 12:00 en 17:00 uur, in het weekend om 12:00 uur, door De Ondernemer en New Business Radio speciale Corona Updates gebracht. Ondernemers worden zo dagelijks bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijke gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijfsvoering. De Corona Updates worden gepresenteerd door Ron Lemmens en, wisselend, Thomas Hendriks of Robert van den Ham.

 

De Corona Updates zijn dagelijks te beluisteren op New Business Radio, via het platform deondernemer.nl en alle bekende podcastkanalen. Mochten er buiten de voorlopig vaste tijdstippen van de Corona Updates om actuele ontwikkelingen zijn, dan worden deze direct live gebracht op de zakenzender.

 

Ga terug