Nieuws

People Power

In een crisis wordt helder waar prioriteiten liggen en welke kwaliteiten collega's hebben. We praatten erover met Hanneke Meijer van Boekmanschool, Michiel Kahmann van UMCG, Jef Helmink van ING, Marlies Dokter van Catharina Ziekenhuis en Tom Bos van Online Academy.

 

Welke nieuwe manier van werken zijn er ontwikkeld die we vast moeten houden na de crisis? Crisismanagement, de lessen van Corona. In deze aflevering gingen Jeroen Busscher en Glenn van der Burg in gesprek met Hanneke Meijer, Directeur van de Boekmanschool. Van de ene op de andere dag moest ze haar basisschool online gaan inrichten. Ook spraken ze Marlies Dokter directeur HR van Catharina Ziekenhuis en Michiel Kahmann directeur HR van UMCG. Hoe hebben zij het aantal IC bedden opgeschaald en wat hebben ze daarvan geleerd?

 

Werk verandert door ontwikkelingen in technologie, nieuwe werkmethodes, vergrijzing, globalisering en onlangs natuurlijk ingrijpend door de Corona pandemie. We moeten van leren aan het begin van ons leven naar een leven lang leren. Samen met Online Academy maken we een reeks programma's over een leven lang leren. Met experts, praktijkvoorbeelden en de laatste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en de technologie.

 

In deze aflevering gingen we in gesprek met Jef Helmink, Global L&D expert ING en Tom Bos - Online Academy. Wat is de impact van thuiswerken en thuis leren? Hoe pak je het aan? Wat werkt er online en wat niet?

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug