Nieuws

De 'corona reset'

Bert Kok en Rick van Dijk spraken in MediaMatters met Jeroen Doucet. Hij is directeur strategie- en conceptontwikkeling van Ex Machina en jarenlang actief als consultant in de mediasector. Hoe kijkt hij aan tegen de gevolgen van de coronacrisis voor de media-industrie?

 

Is het de ‘reset’ voor de sector zoals velen beweren? Bert en Rick praten ook met Jeroen over de Ex Machina Group en het nieuwe bedrijf Ignition Studio, waarvan hij de CEO is. Ignition Studio biedt bedrijven interactieve video voor communicatie en samenwerking. Dat lijkt perfect te passen in deze tijd waarin online communicatie centraal staat.

 

Vorig jaar sprak Jeroen Doucet al op het Cross Media Café 'Live is Life' over live-interactie op grote schaal. Bekijk hier de video.

 

MediaMatters is een programma over innovatie in de media op New Business Radio. Het is iedere eerste donderdag van de maand live te beluisteren tussen 16:00 en 17:00 uur. Daarna is het programma ook als podcast beschikbaar op Spotify, Apple Podcasts en SoundCloud. MediaMatters is een project van de stichting Media Perspectives.

 

Ga terug