Nieuws

People Power

Glenn van der Burg praatte in People Power met Marian Thunnissen, prof. Joop Schippers en Nathalie Hazenberg over loopbanen en met Marko Terpstra en Tom van Disseldorp over corona verandering. Daarnaast is er ook weer een People Power Forum.

 

Bij een loopbaan of carrièrepad denk je bijna altijd aan een rechte lijn. The only way is up! Wat doet ons denken over werk en carrière met onze kansen op de arbeidsmarkt en ons werkgeluk? Hoe kunnen we die cultuur aanpassen en welke mooie voorbeelden van andere carrière stappen zijn er al? Glenn praat met Marian Thunnissen van Universiteit Utrecht en Fontys Hogeschool, prof. Joop Schippers van Universiteit Utrecht en Nathalie Hazenberg van ABN AMRO.

 

De coronacrisis duwt ons uit onze ingesleten groef. We moeten thuis werken, video vergaderen, opdrachten drogen op en nieuw werk dient zich aan. Hoe gaan onze organisaties en onze collega's daar mee om? Hoe agile zijn wij onder grote druk en welke kwaliteiten komen er juist nu bovendrijven? Glenn praat het tweede uur met Marko Terpstra, directeur Mens Organisatie en Innovatie bij IBN en Tom van Disseldorp, managing partner bij Centraal Beheer Open. Prof. dr. Pascale Peters van Nyenrode neemt de column voor haar rekening.

 

In People Power Forum gaan spraakmakende mensen in gesprek over een werkthema. Met onderscheidende opinies en interessante invalshoeken. In deze aflevering gaan Harry Starren en Glenn van der Burg in gesprek met Tom van der Lube van Viisi en de ondernemende dominee van City Kerk, Tim Vreugdenhil, tijdens het Forum. Ze bespreken: Burgerschap voor organisatie en medewerkers.

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug