Nieuws

De Kunst van Samenwerken

In deze Business Update gingen we in gesprek met Wim Witteveen van AlliantiePartners over professioneel samenwerken. Iets wat juist nu, in tijden van crisis, van grote waarde en belang is. Samenwerkingsverbanden professioneel aangaan, het inrichten en goed besturen is een vak apart.

 

In deze crisis zien we vooral een focus op snelheid van handelen of zelfs paniekreacties. In deze Business Update komt naar voren dat het belangrijk is om de balans tussen de gewenste snelheid en zorgvuldigheid te waarborgen.

 

Hoe ga je straks met alle veranderingen om? Er zal een ander normaal gaan ontstaan wanneer er meer behoefte is aan stabiliteit. Hoe ga je met je aanpassingsvermogen om vanuit je eigen belang, terwijl je voldoende rekening houdt met je partner(s)? AlliantiePartners noemt dat welbegrepen eigenbelang en ze kunnen helpen die balans te vinden.

 

AlliantiePartners heeft een hulplijn samenwerking in het leven geroepen waarbij ze organisaties gratis helpen om samenwerkingen aan te gaan in deze coronacrisis-tijd. Deze sluit ook aan op de filosofie dat er geen exclusiviteit meer bestaat op kennis en dus worden hun tools kosteloos gedeeld via AlliantieSociety. Luister voor meer informatie onderstaande podcast!

 

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? De insteek is positief, maar ook realistisch.

 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders in deze onwerkelijke tijden? Laat het ons weten!

 

Ga terug