Nieuws

People Power

Glenn van der Burg praatte tijdens People Power met Prof. Rick van Baaren en Tom Bos over een leven lang leren, met Ingeborg van Harten en Maaike de Wit over mensgericht leiderschap in coronatijd en Jeroen Busscher was zelf te gast in People Power Change.

 

Een leven lang leren. Makkelijk gezegd, moeilijker gedaan. Waarom is het lastig en wat kun je er aan doen? Glenn gaat in gesprek met Prof. Rick van Baaren, hoogleraar gedragsbeïnvloeding aan de Radboud Universiteit en Tom Bos, directeur van Online Academy.

 

Mensgericht leiderschap in tijden van Corona. Hoe houdt je vast aan je geloof in mens in spannende tijden? Als de business een stuk minder gaat of juist explodeert? Hoe houdt je verbinding op afstand en hoe zorg je dat je eigen twijfel en angsten je niet in de weg zitten als leider? Glenn gaat dit tweede uur in gesprek met Ingeborg van Harten, Head of People and Places bij Mollie, en Maaike de Wit, CEO van RvdB.

 

Om mee te kunnen met de razendsnelle veranderingen moeten de meeste organisaties hun manier van werken voortdurend aanpassen. Maar hoe verander je mensen? In People Power Change gaan Jeroen Busscher en Glenn van der Burg in gesprek met mensen die veranderingen aanvoeren. Wij noemen ze change agents. Zij zijn de inspiratiebron voor de gedragsverandering van anderen. We onderzoeken hoe change agents denken, maar vooral hoe ze doen. Hoe veranderen zij organisaties, teams of individuen? In deze aflevering legt Glenn Jeroen Busscher zelf op de sofa en vragen aan hem hoe hij verandering aanpakt.

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug