Nieuws

DE ONDERNEMER 2 JUNI

Terrasje Pakken!

Een drankje drinken in de zon, mensen kijken en bediend worden. Op tweede pinksterdag mogen de op afstand aangepaste terrassen open. Hoe het is gegaan, hoe de gasten reageerden en of iedereen blij is vroeg Thomas Hendriks in De Ondernemer aan een aantal ondernemers.

In deze uitzending van De Ondernemer waren Paul Melis (Restaurant De Werf), Pim Pronk (Amstel Boathouse), Gijs Werschkull (Restaurant Gys) en Sytske Oosterhof (Eetcafé Nooitgedacht) te gast. 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham of Thomas Hendriks om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Apple Podcasts, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer of Thomas Hendriks, director of Branded Content bij De Ondernemer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van DPG Media.

Luister live