Nieuws

People Power

Glenn van der Burg besprak inclusiviteit en groei met Jelle Lössbroek & Joop Schippers van Universiteit Utrecht, Roy Budjhawan van de InclusiviteitsMonitor, Bojana Duovski van YourNextStory, Edson Hato van ABN AMRO en met Harry Starren in het Forum.

 

In het eerste uur besprak Glenn discriminatie op de arbeidsmarkt en ging hij kijken naar verschillende uitsluitingsgronden: etniciteit, leeftijd, gender e.d. Waarom gebeurt dit nog steeds? Hoe komt dit? Waar zitten parallellen tussen uitsluitingsgronden en verschillen? Hij keek ook waar het al wel goed gaat en hoe dat komt. Te gast waren postdoctoraal researcher Jelle Lössbroek en Hoogleraar Arbeidseconomie Joop Schippers van Universiteit Utrecht en Roy Budjhawan van ING, het World Music Forum en de Nederlandse InclusiviteitsMonitor.

 

Het tweede uur waren Bojana Duovski van YourNextStory en Edson Hato, Senior Vice President Talent & Executive Development van ABN AMRO te gast. Zij bespraken hoe je jezelf duurzaam kunt ontwikkelen en bewust kan worden van waar je staat en waar je naartoe wil. Ze bespraken hoe inclusiviteit en talent een team naar een hoger plan kan tillen.

 

In People Power Forum gaan Harry Starren en Glenn van der Burg met spraakmakende mensen in gesprek over een werkthema. Met onderscheidende opinies en interessante invalshoeken. 

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug