Nieuws

Hergebruik jij je cartridges al?

In Europa wordt 70% van de 350 miljoen cartridges per jaar niet goed verwerkt. ARMOR is marktleider remanufactured cartridges en maakt impact door een unieke kringloopoplossing te bieden. Frans Hondmann van ARMOR en Vincent van Dijk van ETIRA vertelden erover in Impact.

 

ETIRA staat voor European Toner & Inkjet Remanufacturers Association en is de branchevereniging. 

 

In het programma Impact delen ondernemers en duurzaamheidsexperts hun visie en aanpak op business impact. Impact richt zich op managers, ondernemers en professionals die geloven in de positieve impact van organisaties op vraagstukken als energie, voeding, eenzaamheid en biodiversiteit. Hoe zorg je voor impact? Wat betekent dat voor de samenleving en hoe zien de nieuwe circulaire businessmodellen eruit? Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit de wetenschap in vogelvlucht.

 

Impact is elke tweede en vierde vrijdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

 

Ga terug