Nieuws

People Power

Glenn van der Burg sprak tijdens People Power met Margon van Toor, Erna ter Weele en Marie Louise van Mourik over het boek 'Wat je ziet, doe je zelf' en natuurlijk leiderschap. Daarnaast hoorde je Mandy den Drijver en spraken Glenn en Jeroen Busscher met Pieter Bas Boertje.

 

In het eerste uur stond het boek 'Wat je ziet, doe je zelf' centraal en natuurlijk leiderschap. Ze bespraken de zeven wegwijzers voor natuurlijk leiderschap. Margon van Toor en Erna ter Weele zijn van het bedrijf Verbeelders van Verandering en hebben het boek geschreven en gepubliceerd. Samen met hun opdrachtgever Marie Louise van Mourik schoven ze bij Glenn van der Burg aan.

 

In de reeks maandelijkse radioprogramma’s onder de titel “HR creates People Power” gaat Glenn met HR verantwoordelijken in gesprek gaan over de kracht van mensen in organisaties. Wat is jouw visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe pak jij het aan in jouw organisatie? Hoe laat jij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? In deze aflevering ging Glenn in gesprek met Mandy den Drijver van Defensie.

 

Om mee te kunnen met de razendsnelle veranderingen moeten de meeste organisaties hun manier van werken voortdurend aanpassen. Maar hoe verander je mensen? In People Power Change gaan Jeroen Busscher en Glenn van der Burg in gesprek met mensen die veranderingen aanvoeren. Wij noemen ze change agents. Zij zijn de inspiratiebron voor de gedragsverandering van anderen. Glenn en Jeroen onderzoeken hoe change agents denken, maar vooral hoe ze doen. Hoe veranderen zij organisaties, teams of individuen?

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug