Nieuws

Vitale organisatie?

Preventie, verzuim, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid in Let's Talk Business. Wim Wijnholds (directeur) en Corinne Mulder (P&O Manager en adviseur duurzame inzetbaarheid) waren bij Fabienne de Vries te gast op New Business Radio. 

 

Wim en Corrine zijn werkzaam bij Perspectief. Een bedrijf dat dienstenverlening aanbiedt op gebied van preventie, verzuim, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

 

Dit alles draagt bij aan het inrichten van een vitale organisatie. Hoe je dit doet? Dat was o.a. één van de gespreksonderwerpen die de revue passeerde in deze Let's Talk Business-uitzending.

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

 

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

 

 

Ga terug