Nieuws

Maak van de crisis een kans

Met continue groeiende eisen van de markt en externe factoren als de coronacrisis, worden ondernemers gedwongen na te denken over hun business en processen. Fabienne de Vries sprak er over met Maarten IJssel van MyFactory by Syscon in een Business Update.

 

De markt eist steeds meer van bedrijven op het gebied van kwaliteit, controle en efficiëntie. De recente ontwikkelingen met betrekking tot de corona pandemie drijven die digitale transitie aan. Daar zit volgens ERP expert Maarten IJssel van MyFactory by Syscon nou precies het antwoord op deze crisis. Volgens hem zijn de bedrijven die zich nu aanpassen aan de nieuwe economische werkelijkheid de bedrijven die overleven en er zelfs sterker uit kunnen komen.

 

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? De insteek is positief, maar ook realistisch.

 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders in deze onwerkelijke tijden? Laat het ons weten!

 

Ga terug