Nieuws

Ontwikkelen in de bouw

Het familiebedrijf Van Dillen is opgericht in 1724 en gespecialiseerd in het toepassen van innovatieve en duurzame oplossingen voor renovatie en nieuwbouw projecten. Martine Hauwert ging met Cees van Dillen in gesprek over zijn visie op de circulaire bouw en het familiebedrijf.

 

Ook gingen ze verder in op de innovatie en duurzaamheid binnen deze sector. 

 

New Business Radio Update

Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? De insteek is positief, maar ook realistisch.

 

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders in deze onwerkelijke tijden? Laat het ons weten!

 

 

Ga terug