Nieuws

Corona versus Toerisme

Robert van den Ham sprak tijdens De Ondernemer met Elske Doets van Doets Reizen over de situatie in de toerismebranche, de Turkije-aanpak van Corendon en haar nieuwe boek. Daarnaast hoorde je het verhaal van twee winnende studentenbedrijven van de Student Company van het Jaar.

 

De winnaar van de mbo verkiezing is het studentenbedrijf BackTassen geworden. Robert sprak met Janine van Loenen. De hbo verkiezing is gewonnen door Flitsbel. Youri van Vilsteren vertelde tijdens De Ondernemer over zijn onderneming. Daarnaast belde Robert met Han de Hair, voorzitter van de Vereniging van Exclusieve Sportcentra over de sportscholen die per 1 juli open mogen.

 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts aan in de studio bij Robert van den Ham of Thomas Hendriks om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Apple Podcasts, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.

 

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer of Thomas Hendriks, director of Branded Content bij De Ondernemer. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van DPG Media.

 

Ga terug