Nieuws

People Power

Glenn van der Burg ging tijdens People Power in gesprek met Gerwald van den Oetelaar en Tom Bos over de rol van start-ups in de ontwikkeling van het leren in organisaties. Met Steven van Belleghem en Oscar Lausegger praatte hij over de invloed van technologie op werk.

 

Welke rol spelen start-ups in de ontwikkeling van het leren in organisaties? Zorgen zij voor een aardverschuiving door hun frisse kijk op mens en technologie? In de studio Gerwald van den Oetelaar van Catchphrase. Hij richtte Appical, bedrijf voor onboarding, op en verkocht het in 2017. Ook te gast is Tom Bos, directeur van Online Academy.

 

Welke invloed heeft technologie op werk? Wat gaan we minder en wat meer doen en welke gevolgen heeft de marketing met hun customer experience op de verwachtingen van werknemers in hun werk? Glenn gaat erover in gesprek met tech-expert Steven van Belleghem, key-note spreker en auteur van o.a. 'When digital becomes human' en Oscar Lausegger, strategy director HCM van Oracle.

 

Elke maandag van 15:00 tot 18:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

Ga terug